bg_image
Indendørs rammer og faciliteter
Indendørs rammer og faciliteter

De enkelte boliger er på i alt ca. 25-30m2 og består af et værelse med udgang til enten terrasse eller altan. Der er en lille skabsgang og et handikapvenligt badeværelse. Aflastningsværelser kan variere lidt fra denne beskrivelse. Der findes små tekøkkener i huset, hvor man kan lave kaffe eller mad. Ligeledes findes fælles opholds- og hyggekroge med tv. Endvidere har huset et stort fitnesscenter, en stor cafe, festlokale, undervisningsrum, sanserum samt aktivitetscenter med personale. Selve huset er stort, men opdelt i mindre afdelinger med ca. 12 beboere på hver gang.

  • Udendørs faciliteter
  • Handicapvenlighed

Udendørs faciliteter

Holstedgaard ligger tilbagetrukket fra gaden, og huset er på 3 sider omgivet af grønne områder. Boligerne ligger ud mod enten grønne plæner eller atriumhaver. Endvidere har vi en sansehave. Der findes også en lille havedam samt åbne lysthuse, hvor man kan sidde under tag i sommerhalvåret. Vi har professionelle gartnere til at holde haveområderne, men man kan sagtens selv lave aftale om at lave sin egen lille have, hvis man ønsker det.

Handicapvenlighed

Huset er meget handicapvenligt. Der er elevator, ingen dørtrin, rampe så biler kan køre helt til forhal, samt gelænder på alle gange. Badeværelserne er i en størrelse, der muliggør brug af kørestol og rollator.